Suma Wortel

Braziliaans adaptogeen voor energie

Traditioneel gebruik in de Amazone: immuun beschermer
Botanische naam: Pfaffia paniculata
Naam:  Suma wortel, Braziliaanse ginseng of Para Toda
Herkomst: Brazilië en amazone gebied  

PREDATOR VISIE

Met mijn instinct zie ik alles in de donkere regenwouden.
In mijn visie heb ik altijd vertrouwen

Suma wortel staat bekend als 'Para Toda' in Brazilie en alles aldus de inheemse stammen 'voor alles'

'Para Toda' betekend voor alles aldus de inheemse stammen

Germanium

Germanium is een zeer zeldzame bioactieve stof die van nature voorkomst in Suma wortel. Germanium heeft de kracht om te beschermen tegen radiatie stralingen. Ook beschermt het tegen vrije radicalen.

Zuurstof opname

Suma wortel wordt gebruikt als een cellulaire oxygenator.  De wortels groeien in de rijke bodem van de regenwouden en bevat verschillende nutritenten en unieke bioactieve stoffen die het lichaam ondersteunen bij het opnemen van zuurstof en distributie door het lichaam. 

Beta-ecdysteronen

Suma wordt ook wel 'the Russian Secret' genoemd. Russische Olympische atleten trainen al vele jaren met deze wortel, omdat het de spieropbouw en het uithoudingsvermogen verhoogt zonder de bijwerkingen van steroïden. Dit wordt veroorzaakt door een anabole fytochemische stof genaamd beta-ecdysteron en drie nieuwe ecdysteroïde glycosiden die in grote hoeveelheden worden aangetroffen bij suma. Ecdysteroiden van de Suma wortel hebben een anabole werking en versterken de spieren. 

Immuniteit

Suma wortel wordt in verschillende geneeswijze toegepast ter versterking van het immuunsysteem. Zo zijn er recentelijke onderzoeken die aantonen dat Suma wortel een hulpmiddel kan zijn in het versterken van het immuunsysteem en bestrijden van verschillende ziektes

Stress Reductie


Suma wortel is een van de meest onderzochten adaptogenen en helpt het lichaam zich aan te passen in stressvolle omstandigheden en balanceert het lichaam, reguleert de hormoon huishouding en ontstaat er weer homeostasis in het lichaam. 

Performance

Naast spieropbouw ondersteunt Suma ook het het algehele niveau van energie, hierdoor voelt u zich weer fit en vitaal. Ook wordt suma ingezet om de sportprestaties, zoals het uithoudingsvermogen te verbeteren en te trainen. Daarnaast helpt het ook de mentale prestaties, zoals het geheugen

Suma Root - Immunity Protector
Suma Root - Immunity Protector
Suma Root - Immunity Protector

Suma Root - Immunity Protector

€19,95

Para todo: voor alles
Geschiedenis en gebruik
Helende krachten, bezitten vele planten volgens inheemse stammen in de regenwouden. Volgens de tradities geeft de geest van deze wortel ons energie, heling en harmonie. Zo leren wij de geheimen van de regenwouden en energetische krachten die wij als verloren achten. 

Herkomst: Amazone, Zuid-Amerika

Hoe werkt het?
Dit adaptogeen, ook wel Braziliaanse ginseng genoemd is een veelzijdige wortel. Groeit in de rijke bodem van de tropen waar veel nutriënten zijn opgeslagen. Bioactieve componenten: Germanium, Saponinen, Ecdysteronen en Pfaffia-zuur.

Waarvoor wordt het gebruikt?
- energie bij vermoeidheid
- verbetert zuurstof opname
- ondersteunt de spieropbouw
- versterkt de weerstand

View details