parallax


The Predator is within,
just follow your instinct  

Over The Predators

Niet eerder was gezondheid zo belangrijk als vandaag. Gezond eten, voldoende water drinken en bewegen zijn de meest belangrijke pijlers van een gezonde levensstijl. Het toevoegen van functionele Adaptogenen, waaronder kruiden, paddestoelen, algen en wortels kunnen je aanzienlijk beter laten voelen en presteren. Ze geven levenskracht en helpen je aanpassingsvermogen in moeilijke periodes. 


Meet our Female Founders

“If you think  you are too small to make a difference, try sleeping with a mosquito”

Bianca en Natasha, twee zussen, hadden altijd al een passie voor gezond leven, wilde natuur en wildlife. Tijdens hun studie waren zij altijd bezig met hoe ze beter konden presteren tijdens stressvolle periodes. Zo begon de fascinatie voor functionele voeding, alles om mentale en fysieke prestaties te verbeteren, zonder negatieve bijeffecten. Tijdens hun zoektocht kwamen ze op een groep kruiden en wortels: adaptogenen, welke precies voldeden aan hun gezondheidseisen.

Met hun gedeelde passies besloten zij een Social Enterprise te starten om deze adaptogenen terug te brengen naar het Westen. Om balans terug te brengen in het lichaam en onze leefomgeving. De enorme kracht van een plant zit in de wortels, direct verbonden met de aarde, welke de meest extreme leefomstandigheden doorstaan hebben door continue adaptatie, ter bevordering van emotionele depressie's tot verbeteren van mentale en fysieke prestaties.


Waarom The Predators?

Wij houden van alles wild,
wild kruiden, wilde dieren & wilde dromen

Wij zijn vereerd om The Predators te mogen vertegenwoordigen in onze Social Enterprise en zij zijn onze inspiratie, onze mentor bij het volgen van ons instinct. De ijsberen, leeuwen, tijgers, haaien en de wolven, allemaal uniek met ieder z’n eigen instinct en talent. Jarenlang onderzoek heeft uitgewezen dat de dieren aan de top van de voedselketen zeer  belangrijk zijn voor het algehele ecosysteem. Zij behouden de balans van de Circle of Life en zijn de eerste die geraakt worden bij een disbalans. Onze leefomgeving is een directe weerspiegeling van ons individuele welzijn.   Als wij mentaal en fysiek in balans zijn, zie je dit direct terug aan onze leefomgeving.

Niet alleen brengen onze adaptogenen balans terug in je leven, ook geven wij om Moeder Aarde en de bedreigde Predators. Daarom doneren wij voor ieder verkocht Predator product aan het Predator Protection Plan ten behoeve van hun voort bestaan

Predator Youth Program

“Consciousness can be expended by asking yourself the question: how do I feel?”

Het introduceren van een betere levensstijl begint met gezond te drinken. Drinken is de meest primaire handeling en doen we vanaf onze geboorte. 

In plaats van kinderen te verbieden willen wij bewust-zijn creëren, want wat voel je nou eigenlijk als je suiker of cafeine drinkt?  Ongezonde gewoonten kunnen worden doorbroken met een gezonder alternatief. Zo delen wij kennis om ze actief na te laten denken over de negatieve consequenties van suiker en caffeine en vergelijken zij verschillende dranken en testen zij mentale en fysieke prestaties. Daarnaast komen we graag langs om te vertellen over ondernemerschap, sustainability, social impact, het volgen van je instinct en te geloven in je eigen talenten, als een ware Predator.