ONS DOEL

DELEN VAN WAT ONS IS GEGEVEN

“Adapteer je lichaam voor de komende evolutie fase”

MISSION STATEMENT:
In alles wat wij doen streven wij naar het verhogen van ons algehele bewustzijn, ter verbetering van onze samenleving voor mens, dier en onze planeet. Alle ingrediënten en verpakkingsmaterialen zijn zorgvuldig gekozen op basis van het verhogen van het bewustzijn, duurzaamheid en gezondheid. Wij maken duurzame en gezonde voeding en dranken die jij gemakkelijk kan toepassen in je dieet om je bewustzijn te vergroten.

De missie in ons leven is een reis vol avonturen, die vereist dat je groeit. De eeuwenoude, verborgen, Adaptogenen krachten van wortels en kruiden willen wij met jou delen, zodat wij samen kunnen groeien naar een Nieuwe Wereld. De Adaptogenen kruiden en wortels werden al door onze verre voorouders toegepast. Ook in verschillende tradities zoals in India, China, Siberie en het regenwoud. De natuurlijke heilzame werkingen van wortels en kruiden zijn eigenlijk nooit weggeweest, alleen is onze generatie opgegroeid met het idee dat al het goede uit een pilletje komt. Steeds meer beseffen we dat we terug moeten naar de oorsprong van ons bestaan, back to basic, back to nature. 

Het delen van onze talenten is waar wij in geloven. Dat begint met een gebalanseerd leven, mentaal en fysiek. De Adaptogenen helpen om die balans weer terug te vinden. Predator staat voor je innerlijke kracht. Wij zijn allemaal uniek in ons bestaan, allemaal met onze eigen kenmerken en talenten. Jij mag gezien mag worden en al je talenten mogen schijnen. Of je nu een strijdvogel bent of een patrijs, een luipaard of een panda, een koele kikker of een leguaan, met al je verschillende kleuren ben jij belangrijk voor onze gemeenschap.  Ontwaak je verborgen talenten met Adaptogenen, want een gebalanseerde individu kan de wereld transformeren.


De naam Predator

Het doel met Predator is het bewustzijn te vergroten, dat begint bij gezond drinken. Drinken is namelijk een oerinstinct, een basis behoefte in het brein. De eerste bron van overleven. Dat zet het bewustzijn aan. 'Wat drink ik' is dan de beste vraag om je bewustzijn te vergroten. In het dierenrijk werkt dat ook zo. Daarom heet het dus Predator en geïnspireerd op dieren.  Predator is een reminder aan de Circle of Life. We helpen je met Predator herinneren dat je onderdeel bent van deze Circle. 
De Predator staat niet boven aan de voedselketen, maar beschermd deze juist en houdt de keten in balans. Zij volgen hun instinct, werken samen in een pack, om de balans te behouden, verbonden met elkaar. 

Predators worden bedreigd en daarmee ook ons eco systeem en de balans van de natuur. Predators hebben allemaal purpose, geen angst om hun doel te bereiken. Zij doen het samen en dat kunnen wij van hen leren. Drink Predator en overwin je angst.


NATUURLIJK

WILD HERBS AND ROOTS

Wij brengen jou de kracht van kruiden en wortels, die het adaptatie vermogen vergroten om te kunnen aanpassen naar een altijd veranderende wereld. Wees daarom bedachtzaam op wat jij je lichaam voedt, want dat is je fuel. Wees daarom zuinig op je lichaam, ook al ben je geen top sporter, ook jij verdient de beste resultaten.

DIEPE WORTELS

REACH DEEP FOR NEW HEIGHTS

Geef jou lichaam wat het nodig heeft en activeer je adaptatie vermogen met de wortels die het nodig heeft om te kunnen groeien. Reik tot nieuwe hoogtes met behulp van diepe wortels. Door de Adaptogenen toe te voegen aan ons diet, zowel in onze voeding als in ons drinken, maak jij je veerkrachtiger dan ooit te voren.

ADAPT & EVOLUEER

FULFILL YOUR WILDEST DREAMS

Waar sta je, op de rand van je doorbraak of ver van waar je jezelf had gehoopt te zien? Adaptatie is de nieuwe ambitie. Ons doel is om jou tools te geven om de fuel van jou lichaam te voorzien met supreme kwaliteiten, want dat is inherent verbonden aan de resultaten die je ziet in de realiteit.