Adaptogenen

wat brengen zij jou?

In het afgelegen regenwoud in vochtige omstandigheden groeit het. Hoog in de droge berglucht, tussen de kille rotsen, overleeft het en diep onder de donkere grond bloeit het. Dat zijn adaptogenen, wilde krachten. Zij die zich aanpassen onder stressvolle omstandigheden kunnen groeien, overleven en bloeien, dat is wat zij jou lichaam te bieden hebben.

De eeuwenoude natuur sjamanen tot plantkundige medicinale oude wijzen kenden deze adaptogene krachten als geen ander. Het zijn wij in het Westen, die de kennis van deze oude kunde hebben verruild voor chemicaliën, synthetische middelen tot pesticiden. De "adaptability" ofwel het aanpassingsvermogen zichzelf te leren weren is volledig vast gezet tot optisch mooie kleuren, vormen en glans, zonder inhoud, smaak, nutrienten of van enige gezondheidswaarde. Dat is wat wij nuttigen. Kasplantjes is wat wij eten, tot kasplantjes zullen wij worden.

Vanaf nu hoef je niet alleen nog maar biologisch te eten, alleen al het bewustzijn dat jij bent wat je eet en drinkt is al voldoende om te begrijpen dat jij een chemische samenkomst bent van sterrenstof en van een prachtige planeet komt die jou al in alles voorziet. Geef dan jou lichaam wortels om diep te kunnen reiken, zodat jij kunt groeien in jou hoogste potentieel.

Ontdek nu een van de sterkste adaptogenen Rhodiola Rosea en lees alles over de herkomst, geschiedenis en werking.